Lentile monofocale Hoya

hoya_lensNumeroasele inovatii au permis ca design-ul lentilelor monofocale sa fie perfectionat continuu. Hoya are o gama larga de lentile inovative cu design monofocal.  De exemplu, lentilele asferice Hoya (design Nulux) sunt mai subtiri si prezinta o mai mare distorsiune a imaginii in zona periferica, in timp ce lentilele dublu asferice ofera o vedere clara in toate directiile privirii si fara distorsiuni.

Pentru dioptrii pana la +3 dpt varianta sferica este o varianta ce implica costuri mici atat in varianta sferica cat si lentile sfero – cylindrice . Pentru dioptrii medii si mari apare efectul de lupa iar vederea in zona periferica a lentilei este neclara.

Variantele asferice sunt variante cu o linie de aplatizare medie a lentilei ce le recomanda dioptriilor ce depasesc valoarea de +3 dpt., indiferent de varianta sferica cat si sfero – cilindrica , oferind camp vizual cu 20% mai larg.

Pentru persoanele ce doresc o vedere de exceptie, varianta de varf in tehnologia Hoya din punct de vedere al designului lentilei  sunt  lentilele dublu asferice, care ofera atat o lentila subtire , estetica , cat si reducerea efectului de lupa si vedere clara in toate directiile.

Lentilele True Form au suprafete asferice, dioptriile sunt optimizate punct cu punct, iar design-ul tine cont de miscarea naturala a ochilor.

Avantaje:

  • vedere naturala in toate directiile;
  • aspect estetic imbunatatit;
  • vedere mai clara la periferia lentilei.

Lentile Hoya cu design monofocal care se produc impreuna cu tehnologia TrueForm:

Nulux iDentity V+: asigura purtatorului o vedere natuala in toate directiile privirii si garanteaza o claritate vizuala de neegalat pe intreaga suprafata a lentilei.

Nulux Active TrueForm: designul monofocal asferic Nulux Active asigura o vedere mult mai naturala in toate directiile, distante variabile si previne oboseala ochilor, ceea ce conduce la sporirea eficientei.

Nulux TrueForm: este design-ul monofocal asferic Hoya cu un aspect plat, mai subtire si care ofera un camp vizual mai larg.

Hilux TrueForm: este design-ul monofocal sferic Hoya standard. Sunt o alegere excelenta pentru corectiile minore.

Nulux Active este ultima inovatie cu design monofocal Hoya care ofera un suport de acomodare, ceea ce va permite sa lucrati mai bine si mai mult timp.

Nulux Active este destinat indeseobi diminuarii, dar chiar si prevenirii senzatiei de oboseala oculara intalnita frecvent, in special in cazul persoanelor care folosesc intensiv vederea la aproape (ex: cititul, desenatul, lucrul la computer etc.).

Avantajele oferite dumneavoastra:

  • Focusare si refocusare relaxata;
  • Claritate si profunzime optima a campului vizual;
  • Vedere relaxata pe tot parcursul zilei, fara niciun efort suplimentar.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.