Lentile Zeiss pentru ochelari de soare

ochelari_1

In urma analizei nevoilor purtatorilor de ochelari si ale tendintelor modei, Zeiss ofera un portofoliu complet de lentile colorate in culori moderne, combinate cu tratamente speciale.
Cu ajutorul noilor lentile Zeiss pentru ochelari de soare puteti beneficia de precizie optica, claritate vizuala si protectie UV 100% pentru toate conditiile.
Indiferent ca vreti sa aveti un accesoriu cu stil sau un ochelar personalizat pentru nevoile dumneavoastra avem solutia potrivita.

Zeiss Urban

zeiss_urban87% dintre purtatorii de ochelari de soare ii utilizeaza in diferite ocazii, evenimente oficiale sau ca sa fie in pas cu moda.Deci estetica si stilul individual sunt atribute ale segmentului Zeiss Urban, dedicate tuturor purtatorilor de ochelari de soare in toate anotimpurile si pentru toate intensitatile de lumina.
PhotoPhusion de la Zeiss reprezinta cea mai buna solutie de lentile fotosensibile, una din cele mai rapide lentile fotosensibile de pe piata.
Produse Zeiss Urban
34 culori uni, 14 degradeuri si 4 bicolor
disponibile si pe lentile subtiate
Pentru a va evidentia personalitatea puteti alege si tratamentul modern Mirror si Duravision Sun, tratament antireflex aplicat pe partea posterioara a lentilelor.

 

Zeiss Drive

Zeiss_driveLentile polarizate cu terhnologia Skylet, care se caracterizeaza printr-o atenuare si reducere a luminii albastre care este dispersata peste toate culorile.Astfel se imbunatateste contrastul imaginilor, iar culorile se vad mai luminoase.
Potrivite si cand cerul e acoperit de nori, recomandate pentru soferi.Filtrul polarizat reduce stralucirea deranjanta si inlatura reflexiile de pe sosea si parbriz.

 

 

 

Zeiss Active
zeiss_activeIndiferent daca practicati un sport sau pur si simplu petreceti timp in aer liber, lentilele Zeiss Active pot fi realizate in functie de activitatea, prescriptia si rama dumneavoastra.Culorile speciale pentru orice sport si forma adaptata ramei va pot ajuta sa va bucurati de o vedere extraordinara.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.