Produse Centro Style

Centro Style SpA Italia este un operator tradițional pentru opticienii din toată lumea. Sediul administrativ Centro Style se află în mica localitate lombardă Vedano Olona (Italia), compania având şi o filială situată în suburbia londoneză Watford (Marea Britanie). Centro Style operează la nivel mondial prin intermediul unei reţele de 40 de distribuitori ce reuşesc să deservească centre de optică medicală sau reţele de magazine optice răspândite în mai mult de 80 de ţări ale lumii.

Activitatea Centro Style este axată pe studiul, cercetarea, dezvoltarea şi fabricarea de produse inovatoare, bazate pe calitate, funcţionalitate şi distincţie, în pas cu tendinţele modei şi concepute pentru satisfacerea solicitărilor opticienilor dintr-o piaţă globala în continuă schimbare. Începând cu luna noiembrie 2005, produsele Centro Style sunt distribuite în România de către Sover Optica prin partenerii sai.

Rame de ochelari

Usoare si flexibile, ramele de ochelari Centro Style sunt executate din materiale precum grilamidul, o homopoliamida a nylonului cu rezistenta marita la socuri, antialergic, rezistenta la temperaturi scazute si mari, absorbtie redusa a apei, cu stabilitate mare si greutate redusa.1

Ramele pentru copii realizate din grilamid, sunt flexibile si rezistente la manevrare frecventa, au densitate scazuta si rezistenta la actiune chimica sau radiatie UV.

2

Clipon-uri pentru rame de ochelari

Puteti sa va transformati ochelarii de prescriptie in ochelari de soare doar prin aplicarea acestor clipon-uri.Avand lentile polarizate, foarte usoare si rezistente, sunt usor de adaptat ramelor.Se potrivesc la orice tip de rama.Realizate intr-o gama larga de culori: gri. maro, albastru, galben.

3

Ochelari de soare

O gama mare de ochelari de soare pentru copii si adulti este disponibila, cu rame din materiale usoare si flexibile, cu insertii din cauciuc pe interiorul bratelor.Lentilele au filtru polarizant, colorare 60% gri, categorie de filtrare 3.

4

Sun shield

Sunt ochelari de soare cu lentile polarizate, care pot fi purtati peste ochelarii de vedere, in functie de necesitatea clientului.

657

Ochelari de soare pentru sportivi

Daca practicati sporturi de echipa si trebuie sa faceti miscari rapide alegeti o rama cu protectie pentru sportivi, pe care pot fi montate pe lentile cu dioptrii pana la +/-7 dpt si dispune de un sistem de ventilatie, care combinat cu tratamentul antiaburire al lentilelor de soare este foarte eficient.

8

Protectie pe drum

Ochelarii de soare din colectia Sun Sport  protejeaza ochii de soare si agenti atmosferici, fiind ideali pentru ciclisti.Pe langa faptul ca sunt curbati, urmand forma capului, se pot monta pe ei lentile cu dioptrii si dispun de o protectie interna din spuma, pentru un confort sporit.

9

Bookmark the permalink.

Comments are closed.